Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس قادری از آرزویش برای گرفتن مجوز فعالیت، رفاقت با شجریان، آغاسی و جواد یساری، همکاری با وثوقی و ملک مطیعی، تولد قطعه زیارت و ناگفته‌های دیگر گفت.

به گزارش صدای ایران برنامه اینترنتی کافه تماشا، شامگاه پنجشنبه 14 تیر با حضور عباس قادری، خواننده پیشکسوت پخش شد و این خواننده از آرزوی حضور دوباره‌اش روی صحنه و برگزاری کنسرت در ایران گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عباس قادری با بیان اینکه جزو همان مردمی هستم که 40 سال پیش انقلاب کردیم، گفت: «آرزویم این است که مجوز برگزاری کنسرت در کشور خودم را داشته باشم و پس از پنجاه سال فعالیت در حوزه موسیقی، در این دو سه سال باقی مانده از عمرم با مجوز برای مردم کشورم اجرا داشته باشم. 40 سال از پیروزی انقلاب می‌گذرد و ما هم جزو همان مردمی هستیم که انقلاب کردند و در تمام این سال‌ها در مملکت خودمان ماندیم. توقع ما پس از این همه سال از وزارت ارشاد این است که یادی از ما هم بکند، ما به عشق وطن و مردم در مملکت خودمان ماندیم و دوست داریم در مملکت خودمان و برای مردم مان بخوانیم.»

قادری تصریح کرد: «۱۵ سال ابتدایی پس از پیروزی انقلاب مدام به وزارت ارشاد می‌رفتیم تا مجوز فعالیت بگیریم که متاسفانه هیچ اتفاقی نیفتاد و هنوز هم که هنوز است پس از گذشت چهل سال هیچ اتفاقی نیافتاده است.»

او با اشاره به اما و اگرهایی که در خصوص گرفتن مجوز اجرای کنسرتش مطرح شده است، اظهار کرد: «همچنان پیگیر دریافت مجوز هستم و قول‌هایی برای دریافت مجوز رسمی در کشور گرفته‌ام.»

خالق قطعه «زیارت» در بخشی از صحبت‌هایش با اشاره به همکاری با محمدرضا شجریان در جامعه باربد بیان کرد: «در بخش جنبی تئاتر جامعه باربد که من در آن هر شب برنامه اجرا می‌کردم، سالنی بود که در آن استاد اسماعیل مهرتاش به خوانندگانی مانند جمال وفایی و محمدرضا شجریان تعلیم خوانندگی می‌داد و آشنایی من و آقای شجریان به همان سالهای جامعه باربد و لاله زار برمی‌گردد. موسیقی آغاسی با استفاده از دستمال و نوع موسیقی عربی از همان ابتدا با اقبال مردم روبرو شد، موسیقی لب کارون آرم رادیو کویت در آن زمان بود که تبدیل به آن قطعه معروف شد، آقای یساری هم در سالهای میانی دهه ۵۰ به لاله زار آمد.»

او در خصوص تولد قطعه «زیارت» گفت: «به همراه آقای ریاحی‌پور ترانه‌سرای آثارم به سفر زیارتی رفتیم و ایشان خواستند که سفر را در قالب ترانه تصویر کنند به این ترتیب ترانه «زیارت» سروده شد و قاسم رئیس‌نژاد آهنگسازی این قطعه را بر عهده گرفت و این قطعه پس از گذشت ۵۰ سال هنوز هم مخاطبان خود را دارد.»

قادری با اشاره به تولد موسیقی لاله‌زاری توضیح داد: «لاله‌زار در واقع یک دانشگاه بود، در آن سال‌ها مردم شهرستان‌های مختلف پنجشنبه شب به مقصد لاله زار، سوار اتوبوس‌های ایران پیمای آن روزها می‌شدند و پنجشنبه ظهر به تهران و لاله‌زار می‌رسیدند.»

این خواننده پیشکسوت موسیقی مردمی ادامه داد: «آن روزها لاله‌زار پنج سالن تئاتر و پنج سینما داشت و من در تئاتر جامعه باربد فعالیت می‌کردم، آقای آغاسی در تئاتر پارس بودند و آقای جبلی هم در یک سالن دیگر؛ مردم هم براساس انتخاب خواننده مورد علاقه‌شان به سالن‌های تئاتر می‌رفتند. در سالن‌های تئاتر لاله زار ابتدا نمایشنامه‌هایی اجرا می‌شد و در ادامه خواننده‌ها، برنامه‌های موسیقی خود را به نمایش می‌گذاشتند، در آن سال‌ها در تئاتر ما بازیگرانی مثل نصرت‌الله وحدت ناصر ملک‌مطیعی، بهروز وثوقی، عزت‌الله انتظامی و عباس مصدق حضور داشتند.»

این خواننده پیشکسوت در پاسخ به این پرسش که آیا مانند سایر هنرمندان شغل دوم هم داشته است، تاکید کرد: «پنجاه سال کار من همین بوده است بعد از 50 سال کجا برم کار کنم؟ چه کاری کنم؟ در میان خوانندگان این روزها فقط خواندن احسان خواجه امیری را می‌پسندم.»

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: عباس قادری مجوز خواننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۵۲۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وحید اسداللهی رِنگ‌های آذربایجانی را به تالار وحدت می‌آورد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، وحید اسداللهی نوازنده پیشکسوت ساز ناغارا، با همراهی گروهی متشکل از نواندگان ساز‌های موسیقی آذربایجان، شامگاه پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت، در تالار وحدت روی صحنه می‌رود.

در این کنسرت قرار است قطعاتی از موسیقی بی کلام و همچنین فولکلوریک آذربایجان و رِنگ‌هاى آذریایجانی نواخته شود.

اسداللهی در سال ۱۳۸۸، آلبومی به نام رِنگ‌های آذربایجانی را منتشر کرده است.  رِنگ‌های موسیقی آذربایجان، رِنگ‌های اجرا شده‌ایست که معمولا در مراسم شادی و عروسی از آنها استفاده می‌شود.

وحید اسدالهى (سرپرست گروه و نوازنده ناغارا و قاوال)،  محمد (مراد) اسدالهى (نوازنده گارمون)،  رضا اسدالهی (نوازنده سازهاى پرکاشن)،  سیده تارا موسویان (نوازنده ساز‌های کوبه ایى)، سئول اقدسی (نوازنده تار آذربایجان)، آرین ضمیری (نوازنده کمانچه)،  سید علی سیدزاده (نوازنده قوپوز - تار).  
محمد نجف زاده (نوازنده بالابان)، درشن آنند (نوازنده طبلا) و محمد حسین جعفری و مهدی حمزه زاده (خواننده) اعضای این گروه را تشکیل می‌دهند.
کنسرت وحید اسداللهی ۱۳ اردیبهشت از ساعت ۲۱:۳۰ در تالار وحدت برگزار می‌شود و علاقمندان می‌توانند جهت تهیه بلیت این اجرا به سایت ایران کنسرت به نشانی www.iranconcert.com  مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وحید اسداللهی رِنگ‌های آذربایجانی را به تالار وحدت می‌آورد
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/ تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • این صدا برای بچه‌های ایران است/ جزییات یک کنسرت باتربیت!
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • گروه موسیقی آهوی دشت شهربابک در بندر عباس به روی صحنه رفت
  • خبرهایی از مهران مدیری، پریناز ایزدیار و لغو ۵ کنسرت
  • علیرضا طلیسچی: وضعیت موسیقی در ایران خوب است
  • چرا پنج کنسرت در تهران لغو شد؟
  • حال موسیقی ایران خوب است
  • نمایش و نقد فیلم‌تئاتر «شهر آفتاب مهتاب» در سینماتک خانه هنرمندان